Agenda

Binnenkort vindt u hier de agenda met betrekking tot de uitvoering van het Dorplsplan. Zelf bijeenkomsten aandragen kan via gangmaker@annna.nl.

Bijeenkomst jongeren van Wijk aan Zee

Het Dorpsplan is gebaseerd op het behoefteonderzoek. Hiervoor is met veel Wijk aan Zeeërs gesproken, maar er zijn nog niet genoeg jongeren bereikt. Daarom hebben we jongeren in december bijeen geroepen voor een bijeenkomst, speciaal voor Wijk aan Zeeërs tussen de 13 en 25 jaar.

Zorgtafel Wijk aan Zee

Op 15 februari zijn we bijeen gekomen met zo veel mogelijk organisaties die actief zijn in Wijk aan Zee op het gebied van zorg. Hier hebben we het gehad over een betere samenwerking, betere zichtbaarheid en een duidelijk overzicht van beschikbare voorzieningen in Wijk aan Zee.

Er is een website waar zorgorganisaties in Wijk aan Zee op vermeld staan; de BeverwijkWijzer. Hebben Wijk aan Zeeërs daar iets aan? Of zou een kaart beter zijn? Of een centraal punt voor informatie? Bijvoorbeeld bij de huisartsen?

Er is veel wil bij de aanwezigen om samen te werken en bijeenkomsten en voorzieningen voor Wijk aan Zee te organiseren.

Heb jij ook iets te zeggen over zorg in Wijk aan Zee? Bel met 0251-34 00 08 of mail met gangmaker@annna.nl

Aanmeldformulier gratis sportactiviteiten jongeren

Gratis maar niet vrijblijvend

In dit formulier wordt je gevraagd om plechtig te beloven dat je aanwezig zal zijn. Dat vragen we omdat het allemaal gratis activiteiten zijn, en het soms wel eens heeeeel verleidelijk kan zijn om in je bed te blijven liggen! Maar dat is zonde, want iemand anders wil misschien wel heel graag jouw plekkie innemen als jij niet komt. Dus zorg dat je er bij bent!


Verkouden of ziek

Als je verkouden bent of ziek, kom je natuurlijk niet! Vanzelfsprekend kom je ook niet als je een positieve corona testuitslag hebt gehad in de afgelopen 10 dagen. Meld je je dan wel even af?


Corona Maatregelen

Alle activiteiten vinden plaats met inachtneming van de huidige corona maatregelen. Daarom moeten we het aantal deelnemers beperken en werken we met een wachtlijst! Je krijgt een mailtje om je inschrijving te bevestigen.